- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 25
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 165 |
Hrášek | 20 |
Cuketa | 20 |
Meggle Cottage Cheese přírodní | 25 |
Meggle Cottage cheese pažitkový | 25 |
Meggle Cottage cheese chilli | 25 |
Žampiony | 15 |
Paprika červená | 30 |
Cibulka jarní | 10 |
Špenát | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, rozmarýn, pažitka, chilli
Energetická hodnota celkem: 1457 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 729 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
STOB Videorecept - Meggle from Max Funda on Vimeo.
Všechny druhy zeleniny si očistíme a nakrájíme na kostičky. Žampionovo-špenátové: Smícháme žampiony se špenátem a ochutíme solí, pepřem a rozmarýnem. Přidáme Cottage cheese. Cuketovo-hráškové: Smícháme cuketu s hráškem a ochutíme solí, pepřem a pažitkou. Přidáme Cottage cheese s příchutí pažitky. Paprikové s chilli: Smícháme papriku s jarní cibulkou a ochutíme solí, pepřem a chilli. Přidáme Cottage cheese s příchutí chilli. Zalijeme rozmíchaným vejcem a dáme zapéct na 140°C cca na 15 minut.Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.